Видео: NOVINI.BGВсякак са ме наричали, заяви пред журналисти в кулоарите на

...
Видео: NOVINI.BGВсякак са ме наричали, заяви пред журналисти в кулоарите на
Коментари Харесай

Министър Емил Димитров за новия си прякор: Всякак са ме наричали

Видео:  NOVINI.BG

Всякак са ме наричали, съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание новият екоминистър Емил Димитров, съобщи кореспондент на NOVINI.BG.

Пояснява ме, че след вчерашната вест, че Димитров е номиниран за креслото на Нено Димов в Министерство на околната среда и водите, в обществените мрежи той бе прекръстен на Язовиро. Новият му прякор идва от Ревизоро, който се появи, откакто Димитров бе отпред на Агенция " Митници ".

" Всеки народен представител става министър - без значение дали работи добре или не ", сподели той и разясни на репортерите - нещата при вас са едни, само че действителността е друга.

Относно Перник, Емил Димитров заяви, че ще се запознае с казуса, от през вчерашния ден ли тече стената на язовир " Студена ". " Не желая никакви обвинявания или упреци. До преди един час бях ръководител на комисия, която се занимава с граници, митници, алкохол, цигари и не съм ходил по язовири " ", сподели той.

Във връзка с това в този момент какви ползи ще пази откакто името му се свързва с огромния бизнес, Димитров съобщи, че през вчерашния ден е финализиран Законът за горивата, какъвто в никакъв случай досега не е имало и за първи път от 20 години 90% от обектите, които оферират горива ще бъдат официализирани, а за законопроекта " Домусчиев " новият екомистър сподели, че документите са били донесени в кабинета на Красимир Каракачанов от Волен Сидеров и Николай Александров и от още един човек и е било декларирано, че този законопроект е координиран с Цветанов, Нинова и той като единствен представител в София от Оперативна програма се е подписал под него, а след това Сидеров единствено с неговия автограф го е занесъл в Народно събрание.

Във връзка с това дали Ивелина Василева ще бъде негов зам. - министър, Димитров съобщи, че е прям и доста би се радвал тя да му помогне. Ако се суъгкласи да пристигна в Министерство на околната среда и водите, ще ѝ бъда признателна.

Иначе Емил Димитров обяви, че никой не му е поставял условия - уволни този, назначи този.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|Контакти
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР